facebooktwitter-bird-logo-shape-in-a-squareYoutubegoogleinstagram
neden villa tatiliNeden villa tatili2.02.2021
Tatil, yıl boyu üstümüzde biriken yorgunluğu atmamız için bir fırsat, sosyal bir faaliyettir. Tatil yapmanın birden fazla yolu vardır. Otel, kamp, villa... Her tatil öncesi kısa bir araştırma yapmak gerekiyor. Nereye gitmeli? Nasıl bir bütçe ayırmalı? Nasıl bir yerde kalmalı? Neden Villa Tatili yazımızda, size tatil seçeneklerinden villa tatilinin güzelliklerini sunacağız. 
 

Villa Tatilinin Önemi

Neden villa tatilinin sorusunun cevabını ararken otel tatili ile olan farklarını inceleyerek başlayabiliriz. Otel hizmeti, toplu bir seçenektir ve kurallar her zaman otel tarafından koyulur. O kurallar dışında sosyal faaliyet yapma olanağınız yoktur. Yemek yemek, uyumak, eğlenceli etkinliklere başvurmak bu kurallar etrafında şekillenir. Buna karşı olarak villalarda yapmak istediğiniz her türlü şeyi, kendinize göre şekillendirebilirsiniz. İstediğiniz saatte, istediğiniz şekilde, istediğiniz gibi yemeğinizi yer, uyur ve eğlenirsiniz. Doğa ile iç içe olan villalar sayesinde, nefes kesici manzalara karşı kahvenizi yudumlar, temiz havanın keyfini sürebilirsiniz. 
 
Villa tatili sayesinde yıl boyunca ailenizle birlikte aktivite yapamaz iken size özel bir alanda, birçok aktiviteyi sadece ailenizle birlikte yapabilirsiniz. Bunlar arasında havuz eğlencesi, futbol, langırt, voleybol, masa tenisi, playstation gibi birçok aktiviteyi sadece ailenizle birlikte yapabilirsiniz. Otel tatilinde de aynı hizmetlere sahip olabilirsiniz fakat bunları yapmak için belirli bir saate, sıraya uymak zorunda kalabilir, aileniz dışında başka misafirlerle bu eğlenceleri paylaşmak zorunda kalabilirsiniz.
 
Villa tatilini yaparken, gece o bölgenin gece hayatına rahatlıkla ulaşabilir, güzel bir gezinti planlayabilirsiniz. Ovillam.com'da bulunan villaların çoğu kaş ve kalkan bölgesinde olduğu için Likya yolu üzerinde bulunan birçok antik kenti gezmek için küçük geziler planlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra saklıkent kanyonunda rafting yapabilir, kaş bölgesinde dalış eğitimlerine katılabilirsiniz.
 

Villa Tatilinin Özellikleri

Özellikle muhafazakar aileler için villa kiralamak iyi bir alternatiftir. Çünkü muhafazakar aileler için özel tasarlanmış korunaklı havuza sahip muhafazakar villalar tatil sürecinde size rahatlık sağlar.  Hijyen bir başka önemli konudur, günümüzde lüks otellerin pek temiz olmadığını herkes bilir. Otele tatile gelen herkesin aynı havuzu, yemek salonları çeşitli bakteri barındırırken, villalarda siz gelmeden önce detaylı bir temizlik yapılır.
 
Villa tatilini tercih ederek kiralık villalarda rahat, eğlenceli ve keyifli bir tatil geçirebilmeniz konusunda harika bir seçeneğe sahip olursunuz. Sizin isteklerinize göre dizayn edilen villalar, size kendi eviniz hissini vererek muhteşem bir tatil geçirme imkanını yakalayabilirsiniz. Sizlerde ovillam.com'a gelerek geniş villa seçenekleri arasında beğendiğiniz villa ile çok güzel bir tatilin kapılarını aralayabilirsiniz.
×Müşteri Temsilcileri